WeCreativez WhatsApp Support
Hola mi nombre es Lorena, si tienes alguna pregunta envíame un mensaje
Hola ¿cómo te puedo ayudar?

“A ningú li amarga un dolç i menys una gran oferta com aquesta”

Posted by autoescuela gandia |31 Jan 17 |

“A ningú li amarga un dolç i menys una gran oferta com aquesta”

Arriba el mes de febrer i amb ell la súper oferta que El Punt Autoescola Gandia dissenya amb motiu de la celebració del porrat de Potries. Com sabeu, gener i febrer són mesos de celebració dels diversos porrats que s’organitzen a la Safor per la festivitat de Sant Antoni i Sant Blai, de fet estem parlant d’una Ruta de Porrats que tots els anys congrega molts veïns i visitants d’altres localitats.

Però, d’on sorgeix aquest oferta d’El Punt amb motiu del porrat de Potries? I … per què el porrat de Potries? La nostra Lorena, Lorena Pallarés, com molts de vosaltres ja la coneixeu és una noia de poble, o millor dit, una emprenedora de poble i, com ella es defineix, “molt orgullosa de ser-ho”. Una dona compromesa amb el desenvolupament de la seua localitat i de tot i tots els que es mouen en la seua zona.

A conseqüència de la crisi i amb la celebració d’aquest esdeveniment, que posem en marxa des de fa uns anys, se li va ocórrer a la nostra Puntera desenvolupar aquesta oferta especial per als veïns, tant de Potries, com dels voltants.

Sant Blai ha format part, sempre, de la vida de Lorena, des que era molt xicoteta. El seu primer record es remunta als anys 80 quan els seus pares i els seus germans amb un “Renault 9 Spring”, tots ben mudats, s’anaven al porrat. De fet, diu que “si trobàvem forat per aparcar era un miracle del ple que estava”. Comenta que “anàvem a l’església a fer cua per a passar mos l’osset així no ens refredaríem en tot l’hivern, la poma caramel·litzada, el cotó de sucre, la fira, les paradetes… I ja adolescent amb la colla a menjar bunyols, i el millor de tot, acabar al Pub Centfocs, tot un clàssic a Potries i allà ens fèiem una gerra d’Aigua de València, la millor de la contornà. Bevíem i fumàvem una mica d’amagat perquè els nostres pares no ens veiessin, ens ho passàvem genial!”.

Ara amb 38 anys “a les costelles” assegura continuar “gaudint cada any d’aquesta festa i sempre de forma diferent”. Per tot això és pel que la nostra Puntera, Lorena, té aquest llaç emocional amb aquest esdeveniment que es va fer físic en forma de promoció. “Ara en tenir la meua pròpia autoescola, em venia molt de gust portar-la cap endavant”. I … per què no? “A ningú li amarga un dolç i menys una gran oferta com aquesta”.

I és, d’aquesta manera, com sorgeix aquesta SÚPER OFERTA que tant ens encanta anunciar-vos, tots els anys, a El Punt Autoescola Gandia. T’esperem aquest cap de setmana al porrat de Potries i, com no, al nostre estand. Gaudeix amb nosaltres d’aquesta festivitat amb aquestos increïbles descomptes que et presentem.


No Responses

You must be logged in to post a comment.